Creative Lab Team

Creative Lab Lederteamet

 

 

 

 

Amy Hill: Projektleder og Team Leder

 

Jeg kom til Danmark for 25 år siden fra Los Angeles, Californien i USA og har boet i København lige siden. Mit nabolag er Nørrebro og Nordvest og jeg er så taknemmelig for det gode naboskab man oplever med folk fra hele verden og med så meget hjerte for deres lokalområde. Sammen udgør vi en levende bydel!

Jeg er uddannet Cand.mag. fra Københavns Universitet, arbejder som præst i Kirken I Kulturcenter og arbejder forsat som foreningsleder efter mange år. Mit hjerte banker for at børn og unge kan få lov til at opdage, og få glæden ved deres gaver og talenter samtidigt med at de kan engagere sig og deltage præcis som de unikke individer de er i et levende mangfoldigt fælleskab.

Grace Barutwanayo Andersen: Kontaktperson

 

Grace Barutwanayo Andersen, kommer fra Burundi, har været i Danmark i snart 20 år. Jeg arbejder som receptionist og elsker at møde nye mennesker med et smil fordi smil er starten af FRED, og jeg tror også at kærlighed er størst af alt.

Mentorer

Lasse Lund: Marketing Mentor

 

I’m a Danish/American hybrid that moved back to Denmark three years old to get in touch with my Danish roots and learn to speak the language. I’ve been working as a content marketer for the last 10 years, with an emphasis on digital marketing strategy and copywriting. I’m excited to help young people in the Creative Lab discover the joy of developing engaging content and hone their creative skills.

 

Nina Kirk: Social Media Mentor

 

Jeg har en stor passion for kreativ kommunikation og historiefortælling, både gennem musik, i forbindelse med branding og SoMe.

Jeg er selv sangerinde og har arbejdet i medie- og kommunikationsbranchen i 10 år.

Jeg vil elske at få lov til at bidrage med min erfaring og faglighed til unge, som har lyst til at skabe kreative konceptet og det er en gave at få muligheden for at skabe en kreativ legeplads.

 

Jakob Ivarsson: Web Mentor

 

Jeg er uddannet Production Designer fra Danmarks Designskole i 2012. Jeg har også været selvstændig med e-læring til Folkeskolen. Alt i alt er jeg lidt af en tusindekunstner, der både kan arbejde med grafik og visuel udformning, men er også erfaren indenfor  elektronisk musikproduktion. Jeg arbejder også med træ, metal og grafisk tryk til t-shirts og pladecovers.

 

Joanita Zachariassen: Sang

 

Joanita Zachariassen Afropop/Pop Artist Joanita has been in the Danish music culture for the past 18 years Joanita has integrated and contributed her African culture and music in Denmark by building a bridge between the Danish and afrodanes with her new Afropop sound and the African vibrant rhythms into the Pop culture of today.

 

 

Sara Callesen: Sang

 

Musik har altid været en kæmpe del af mit liv og mit hjem, og jeg har sunget så længe jeg kan huske. Sidste år udannede jeg mig som sanger på Complete Vocal Institute og det har udrustet mig rigtig meget også i forhold til at lære fra mig. Jeg glæder mig helt vildt til at være en del af Creative Lab og til at være med til at skabe nogen rammer, hvor børnene kan udvikle deres talent og lade deres kreativitet blomstre.

 

 

Mikkel Kaastrup-Matthew: Drama

 

Jeg blev uddannet skuespiller i 2012 og har frem til sommeren 2017 arbejdet på en række teatre i København og Jylland. Jeg er præst i Kirken i

Kulturcentret/Een:Kirke hvor jeg er ansvarlig for Kreativitet & Produktion. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med Creative Lab, hvor jeg er

mentor på Drama-sporet

- at få lov til at hjælpe jer børn og unge med at fortælle en uhyre vigtig historie er en vild ære!

 

 

Oliver Holm Rasmussen: Drama

 

Hej mit navn er Oliver, og jeg skal være mentor på Drama-sporet. Jeg har taget en skuespillereksamen på Mariager Efterskole Akademiet. I min fritid går jeg på HF, og jeg håber på at kunne blive professionel skuespiller på et tidspunkt. Jeg glæder mig enormt meget til at være jeres mentor, og til at vejlede jer på nogle vilde eventyr. Vi skal skabe et fantastisk fællesskab sammen! Husk at pakke jeres energi, store smil og fantastiske fantasi.

 

 

Christina Kreutzmann: Dans

 

 

Mit navn er Christina og jeg er 23 år og har undervist i dans i 4 år. jeg elsker at få lov til at vise folk deres potentiale gennem deres kreative talenter og herunder især dansen. Der er så mange muligheder med kroppen som funktion. Det som jeg glæder mig til som mentor for Creative Lab er, at dygtiggøre andre i at udtrykke følelser og handling gennem dansen. Jeg glæder mig også til at få lov til at skabe fællesskab og en fællesinteresse, og give plads til hygge

og gode snakke!

 

 

Nick Hansen: Billedkunst

 

 

Nick er tidligere skoleleder og har undervist i mange år. I dag arbejder han i Kirken i Kulturcenteret både med medier og som præst. På billedkunstholdet vil han undervise om personligt udtryk og om hvordan giver plads til kreativiteten. Glæd dig til at lave personlige værker og store fællesværker, som bliver udstillet.

 

 

Freja Roswall Bruunstrøm: Billedkunst

 

Hej! Jeg hedder Freja og er 22 år gammel.

Jeg har fået den ære, at være mentor på et af de to billedkunst-spor.

 

I min hverdag arbejder jeg som pædagogmedhjælper i en vuggestue på Nørrebro, og nyder ellers at lave skøn mad og lækre desserter.

 

Jeg er vokset op i en meget kreativ familie, hvor der altid har været et maler- og kreativitets hjørne i huset. Det hjørne er blevet brugt flittigt af hele min famile og selv i skolen var billedkunst et af mine yndlings fag.

 

Jeg ser sådan frem til at få lov at dele glæden og begejstringen for at skabe og male med børn og unge. Jeg tror på, at vi alle vil få lov til at udvikle os

kreativt og socialt.

 

Jeg glæder mig til at se jer!

 

 

 

Henrik Badsted: Snit og snak

 

Henrik Badsteds alder svinger mellem 14 og 85 år og afhænger i høj grad af mængden af

børn i nærheden :-)


Henrik er lykkeligt gift med Anne Mette og er frivillig i børnekirken KATJS i Kirken i

Kulturcenteret på Drejervej, samt i forskellige børneklubber på Sjælland.


Henrik elsker at sidde og snitte, snakke og lave snobrød sammen med andre.


På Snit, Snak og Snobrød skal vi primært hygge os med at lave bål og snitte i bålhytten, men der bliver også tid til at bage et snobrød og måske lave lidt mad over bål :-)

 

 

 

 

Elisabeth Koch Aundal: Kor og Kreativ Workshop

 

Jeg er født på Nørrebro og

bor nu i Nordvest. Som uddannet pædagog har jeg arbejdet med børn og unge i Belgien, USA, Nordjylland, Filippinerne og sidst i København.

Jeg brænder for musik og sang og ønsker at mange børn må opleve glæde og

fællesskab, når vi synger sammen i kor.

 

 

 

 

Esosa Otasowie: Dans

 

At arbejde på Creative Lab sammen med unge som har en passion for lære mere om dans er virkelig en vidunderlig ting at være en del af. Jeg som mentor glæder mig til at være en del af de unges forandring i de forskellige aspekter i deres liv.

 

 

Helle Monrad Andersen: Kreativ Workshop

Vi vil primært arbejde med pastik, men mon ikke der sniger sig lidt andre materialer ind.

Jeg elsker at klippe og klistre og har tidligere lavet store juledøre med motiver i pap, sammen med familierne i Lukashuset, hvor jeg er frivillig. Hvis du ikke allerede elsker at lave ting i plastik, er jeg sikker på, at du kommer til at elske det efter 5 gange i Creative Labs spor!

 

 

 

 

Chizaram Igbokwe: Fodbold 


Engineer, footballer, musician’, sum me up in three words.


I naturally jumped at the opportunity to teach one of the things I love to do. It’s my way of giving knowledge to the kids and giving back to God.

Casper Ullemose: Fodbold


Mit navn er Casper Ullemose, jeg er 25 år, og så er jeg sportsglad, så det basker.


Særligt fodbold har fuldt mig lige siden jeg kunne sparke til en bold, og jeg glæder mig derfor til, via Creative Labs nye spor, at være medinvestorer i at videregive fodboldspillets positive oplevelser til den helt unge generation, som gemmer så meget potentiale - måske også fodboldmæssigt..


Hvem ved? Måske der er en kommende landsholdsspiller på Drejervej? Let's see


Samuel Daniel Leinum: Fodbold


I'm Samuel, 23 years old and love to play football. Looking forward to learn, exercise, and have fun at the same time!